„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Operacja mająca na celu: poprawę jakości produktów w Zakładzie Przetwórstwa Mięsa współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.
Przewidywane wyniki operacji: wprowadzenie innowacyjności technologii, poprawa jakości produkcji, automatyzacja procesów produkcji, obniżenie jednostkowych kosztów produkcji, wzrost wartości dodanej podstawowej produkcji i wzrost konkurencyjności firmy na rynku.

Salami bankietowe

w posypce

Salami pieprzowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 152 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz łupany

Salami pieprzowe
Salami paprykowe

Salami paprykowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 161 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka czerwona

Salami fiesta

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 154 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka, marchew, cebula, gorczyca, kolendra, pietruszka, szczypiorek

Salami fiesta
Salami z pieprzem zielonym

Salami z pieprzem zielonym

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 152 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz zielony - ziarno

Salami myśliwskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 153 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, cebula, gorczyca, papryka, jałowiec

Salami czosnkowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 158 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka czosnek

Salami pikanti

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 155 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka chilli czerwone

Salami aragońskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 164 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka cebula, gorczyca, marchew, papryka, pieprz

Salami prowansalskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 168 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka zioła (rozmaryn, tymianek, bazylia, majeranek, cząber, trybula, lubczyk, oregano)

Salami z serem

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 163 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka ser żółty

Salami bałkańskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 151 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, cebula, gorczyca, papryka

Salami słowiańskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 15o Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka, cebula, pietruszka

Salami z pomidorami i bazylią

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 162 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka bazylia, pomidor suszony, czosnek

Salami cebulowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 157 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka cebula

Salami z pieprzem kolorowym

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 166 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,4 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka ziarna pieprzu (czarny, czerwony, zielony, biały)

Salami pomidorowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 169 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pomidor suszony

Salami pieprzowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 156 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,4 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz zielony - ziarno

Salami pieprzowe

Salami paprykowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 161 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka czerwona

Salami paprykowe

Salami fiesta

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 154 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka, marchew, cebula, gorczyca, kolendra, pietruszka, szczypiorek

Salami fiesta

Salami pieprzowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 156 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,4 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz zielony - ziarno

Salami z pieprzem zielonym

Salami myśliwskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 153 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, cebula, gorczyca, papryka, jałowiec

Salami czosnkowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 158 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka czosnek

Salami pikanti

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 155 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka chilli czerwone

Salami aragońskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 164 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka cebula, gorczyca, marchew, papryka, pieprz

Salami prowansalskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 168 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka zioła (rozmaryn, tymianek, bazylia, majeranek, cząber, trybula, lubczyk, oregano)

Salami z serem

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 163 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka ser żółty

Salami bałkańskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 151 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, cebula, gorczyca, papryka

Salami słowiańskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 15o Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka, cebula, pietruszka

Salami z pomidorami i bazylią

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 162 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka bazylia, pomidor suszony, czosnek

Salami cebulowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 157 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka cebula

Salami z pieprzem kolorowym

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 166 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,4 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka ziarna pieprzu (czarny, czerwony, zielony, biały)

Salami pomidorowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 169 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pomidor suszony

Powrót na górę strony
Zrozumiałem

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…