„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Operacja mająca na celu: poprawę jakości produktów w Zakładzie Przetwórstwa Mięsa współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.
Przewidywane wyniki operacji: wprowadzenie innowacyjności technologii, poprawa jakości produkcji, automatyzacja procesów produkcji, obniżenie jednostkowych kosztów produkcji, wzrost wartości dodanej podstawowej produkcji i wzrost konkurencyjności firmy na rynku.

O firmie

O firmie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego PAMAS to firma rodzinna, zajmująca się 0d 2007 roku wytwarzaniem szlachetnej wędliny – SALAMI DŁUGO DOJRZEWAJĄCEGO.

Zdobyte na przestrzeni lat doświadczenie, które połączone z nowoczesną technologią, doborem wysokiej jakości surowców i dbałością o wyrób finalny daje konsumentom możliwość zapoznania się z produktami, które swoją oryginalnością, walorami smakowymi i wysokim standardem trafiają nawet w najbardziej wybredne gusta klientów.

Wieloletnia praktyka, wysoce wykwalifikowana kadra oraz nadzór specjalistów o międzynarodowym, kilkudziesięcioletnim doświadczeniu zapewniają jakość oraz bezpieczeństwo produkowanych wyrobów na najwyższym światowym poziomie. które spełniają standardy kontroli jakości HACCP.

Nasza droga do sukcesu to własne receptury, dobre przyprawy, wysokie kwalifikacje pracowników i ich osobiste zaangażowanie oraz szybkie reakcje na zmiany smaków i gustów klientów. Dzięki temu nasze wyroby znalazły uznanie odbiorców o najbardziej wyszukanych smakach w Polsce i za granicą.

Zapraszamy do współpracy!

Powrót na górę strony
Zrozumiałem

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…