„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Operacja mająca na celu: poprawę jakości produktów w Zakładzie Przetwórstwa Mięsa współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.
Przewidywane wyniki operacji: wprowadzenie innowacyjności technologii, poprawa jakości produkcji, automatyzacja procesów produkcji, obniżenie jednostkowych kosztów produkcji, wzrost wartości dodanej podstawowej produkcji i wzrost konkurencyjności firmy na rynku.

Salami premium

w posypce

Salami z pieprzem łupanym

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 107 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz łupany

Salami z pieprzem łupanym
Salami z papryka

Salami z papryką

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 108 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka czerwona

Salami z ziołami

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 109 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, gorczyca, jałowiec, papryka, cebula

Salami z ziołami
Salami z pieprzem kolorowym

Salami z pieprzem kolorowym

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 103 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,4 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka ziarna pieprzu (czarny, czerwony, zielony, biały)

Salami bałkanmix

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 105 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, cebula, gorczyca, papryka

Salami chili

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 112 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka chilli czerwone

Salami farmerskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 119 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka marchew, pasternak, por, cebula, pomidor suszony, pietruszka

Salami z pomidorami i bazylią

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 120 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka bazylia, pomidor suszony, czosnek

Salami węgierskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 101 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pietruszka, papryka, cebula

Salami

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 110 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka czosnek

Salami z ziołami prowansalskimi

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 114 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka zioła (rozmaryn, tymianek, bazylia, majeranek, cząber, trybula itp.)

Salami hiszpańskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 104 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka, pieprz, cebula, gorczyca, marchew

Salami z cebulą

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 102 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka cebula

Salami z pieprzem łupanym

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 107 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz łupany

Salami z pieprzem łupanym

Salami z papryką

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 108 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka czerwona

Salami z papryka

Salami z ziołami

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 109 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, gorczyca, jałowiec, papryka, cebula

Salami z ziołami

Salami z pieprzem kolorowym

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 103 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,4 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka ziarna pieprzu (czarny, czerwony, zielony, biały)

Salami z pieprzem kolorowym

Salami bałkanmix

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 105 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pieprz, cebula, gorczyca, papryka

Salami chili

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 112 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka chilli czerwone

Salami farmerskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 119 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka marchew, pasternak, por, cebula, pomidor suszony, pietruszka

Salami z pomidorami i bazylią

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 120 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka bazylia, pomidor suszony, czosnek

Salami węgierskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 101 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka pietruszka, papryka, cebula

Salami

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 110 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka czosnek

Salami z ziołami prowansalskimi

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 114 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka zioła (rozmaryn, tymianek, bazylia, majeranek, cząber, trybula, lubczyk, oregano)

Salami hiszpańskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 104 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka papryka, pieprz, cebula, gorczyca, marchew

Salami z cebulą

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w posypce smakowej

Numer katalogowy 102 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C
Posypka cebula

Powrót na górę strony
Zrozumiałem

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…