„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Operacja mająca na celu: poprawę jakości produktów w Zakładzie Przetwórstwa Mięsa współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.
Przewidywane wyniki operacji: wprowadzenie innowacyjności technologii, poprawa jakości produkcji, automatyzacja procesów produkcji, obniżenie jednostkowych kosztów produkcji, wzrost wartości dodanej podstawowej produkcji i wzrost konkurencyjności firmy na rynku.

Salami bankietowe

w osłonkach

Salami firmowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 060 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami firmowe
Salami białe

Salami białe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 064 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami rogal

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 061 Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,7 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 10 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami rogal
Salami westfalskie

Salami westfalskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 062 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami królewskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 066 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 27 szt. / E2 - 46 szt.

Salami Texas

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 067 Kaliber 100 mm Przybliżona masa netto 2,7 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 2 szt. / E2 - 6 szt.

Salami z ziarnem pieprzu zielonego

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 068 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt.

Salami dębowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 063 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 0,5 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 18 szt. / E2 - 46 szt.

Salami pepperoni

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 065 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 27 szt. / E2 - 46 szt.

Salami firmowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 060 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami firmowe

Salami białe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 064 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami białe

Salami rogal

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 061 Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,7 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 10 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami rogal

Salami westfalskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 062 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami westfalskie

Salami królewskie

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 066 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 27 szt. / E2 - 46 szt.

Salami Texas

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 067 Kaliber 100 mm Przybliżona masa netto 2,7 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 2 szt. / E2 - 6 szt.

Salami z ziarnem pieprzu zielonego

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 068 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt.

Salami dębowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 063 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 0,5 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 18 szt. / E2 - 46 szt.

Salami pepperoni

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 065 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 27 szt. / E2 - 46 szt.

Powrót na górę strony
Zrozumiałem

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…